Gemeenteadviseurs Gemeenteadviseurs

Gemeenteadiviseurs
De gemeenten binnen onze classis kunnen een beroep doen op een aantal adviseurs. De volgende adviseurs kunnen benaderd worden.

Kerkbeheer
Wim de Vos

(06)21879110

Gemeenteadviseurs Kerkbeheer kunnen zowel colleges van diakenen als colleges van kerkrentmeesters helpen op het gebied van kerkbeheer en plaatselijke financiën. Zij zijn bovendien de contactpersonen voor de Regionale Colleges voor de Behandeling van Beheerszaken (RCBB).

LRP
Henk van Loenen

(030)8801880

Gemeenteadviseurs LRP kunnen kerkenraden en colleges van kerkrentmeesters adviseren op het gebied van de leden- en bijdragenadministratie. Ook kunnen zij leden- en bijdragenadministrateurs adviseren en praktisch ondersteunen bij de inrichting en het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Kerk in Actie
Matthijs Geluk

(030)8801880

Gemeenteadviseurs Kerk in Actie ondersteunen gemeenten die een specifiek land of project van Kerk in Actie willen ondersteunen.

Ondersteuning gemeenten
Voor ondersteuning gemeenten kan men tercht bij Tean Ondersteuning op het LDC te Utrecht, tel. (030)2288888

Classicale Vergadering
datum en tijdstip 21-02-2018 om 19.30 uur